Жена наби изнасилвача си

Жена наби изнасилвача си Кели Херън определено ще бъде запомнена като една от малкото, които могат да преборят своя изнасилвач. Жената правила своя дневен крос в Голдън Гардънс и решила да мине през тоалетната, където се срещнала с Гари Щайнър.
Същият се криел в кабинките и дебнел цял ден да се появи жена, досието му пък пазело тайната на множество повдигнати обвинения от същия характер. 
При евентуалната атака се оказало, че Кели изобщо не е на кеф за секс и вместо да се предаде, започнала да отвръща на всеки удар, крещейки "Не и днес, копеленце!". Двубоят се пренесал на пода, където дамата продължила да нанася своите удари. В един момент усетила как Гари се олюлява и просто побягнала. Тоалетната била заключена и дамата не успяла да я отвори, което означавало, че е ред за втори рунд. Ударите станали вече много по-злобни, но само разгневили атлетката, която бързо си спомнила как трябва да удря. След бърза размяна на удари, последвал и втори шут във вратата, който бил достатъчен. Един от случайните минувачи заклещил вратата, за да задържи изнасилвача. 
Уважаеми дами, ако попаднете в такава ситуация, запомнете следното:
1. Ударите по главата не са нищо особено, но ударите по яйцата могат да взривяват вселени. 
2. Имате нокти, бръкнете в окото на грешника!
3. Не забравяйте, че можете да хапете така, както и младо питбулче не може!
15.03.2017, 10:29 часа
908 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha