Тръмп скочи срещу клип на Снууп Дог

Тръмп скочи срещу клип на Снууп Дог Американският президент Доналд Тръмп откри свой нов враг в лицето на рапъра Снууп Дог. Причината - сцена в последното музикално видео, в която известният изпълнител насочва револвер към главата на клоун, напомнящ на държавния глава.
"Можете ли да си представите възмущението, ако Снууп Дог, с неговата проваляща се кариера, беше насочил пистолет и стреля към президента Обама? Престой в затвора!", написа Тръмп в любимия си Twitter.
Става дума за кадри от музикалния клип на новото парче Lavender, съвместна работа между рапърът и канадската банда BadBadNotGood.
Адвокатът на президента Майкъл Коен заяви вчера, че Снууп Дог дължи извинение на Тръмп. "Няма нищо смешно в опит за убийство на президента."
Във видеото обаче няма "опит за убийство" на клоуна-Тръмп. Всъщност, цялото видео е населено от клоуни. Накрая Снууп Дог се изправя срещу омацания с бяла и червена боя Тръмп, но от пистолета му излиза само класическото от анимациите флагче с надписа "BANG". В следващата сцена Снууп Дог подава цигара с марихуана на другар, а между тях е клоунът Тръмп, който се опитва да се добере до лекия наркотик, но е завързан с вериги и не успява.
За подобна сцена не се влиза в затвора в САЩ - може би в Турция, като се има предвид колко обидчив на музикални пародии е президентът Реджеп Ердоган.
15.03.2017, 16:57 часа
760 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha