Младшата на "Ботев" /Враца/ не можа да победи "Чавдар" /Бяла Слатина/

Младшата на "Ботев" /Враца/ не можа да победи "Чавдар" /Бяла Слатина/ Днес се поднови пролетният полусезон при юношите младша възраст в зона "Враца". "Чавдар" /Бяла Слатина/ бе само на няколко минути от победа срещу лидера "Ботев" /Враца/, но в крайна сметка мачът завърши 2:2.
Гостите откриха резултат след изстрел на Алекс Иванов и рикошет. Домакините обаче бързо възстановиха равенството чрез Асен Бочев от статично положение. Денис Къдриев даде отново преднина на белослатинчани в 18-та мин. Алекс Иванов прати топката в мрежата на "Чавдар" за втори път, но попадението беше отменено заради засада. Едва в края на мача дебютиралият за юношите капитан на U15 и децата на врачани Денис Русинов осигури равенството за гостите. Вчера талантът игра за U15 в Габрово и заби 5 гола. Той е единственият футболист от школата на "Ботев", който рита вече за 3 клубни формации в рамките на един сезон.
В другите срещи "Локомотив" /Мездра/ сломи "Ком" с 2:1, а "Искър" отстъпи в Роман на "Кариана" с 1:3. Вторият в класирането "Първа Атомна" почиваше в този кръг. 
17.03.2017, 19:27 часа
838 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha