Четирима българи са арестувани в Гърция за трафик на бежанци и цигари

Четирима българи са арестувани в Гърция за трафик на бежанци и цигари Гръцката полиция арестува четирима български граждани. Двама от тях за задържани за нелегален внос на цигари, а двама – за трафик на имигранти, съобщи „Български новини”.
Полицията е получила сигнал, че в района на Килкис, до границата с Македония преминава нелегален канал за внос на цигари и при проверка открила 4096 пакета цигари без бандерол в колата на двама българи. Те са задържани, а стоката и леката кола са конфискувани.
На магистралата Ксанти-Комотини полицаите спрели за рутинна проверка лекотоварен автомобил с българска регистрация, в който намерили 22 нелегални мигранти – 19 от Пакистан и 3 от Индия.Те са платили на двама българи за нелегален трансфер в Гърция.
Арестуваните водачи на колата са  38-годишен мъж и 20-годишна жена. Задържаните са предадени на прокуратурата в Комотини и ще бъдат съдени за нелегален трафик на  хора. Полицията в Гърция увеличи екипите за контрол по пътищата, като непрекъснато се извършват проверки на колите за нелегален  внос на акцизни стоки и трафик на мигранти.
18.03.2017, 13:37 часа
740 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha