Скандал! Шефът на „ВиК“ Монтана използва служители да агитират за жена му

Скандал! Шефът на „ВиК“ Монтана използва служители да агитират за жена му Голям скандал е на път да избухне, ако се окаже истина, че директорът на „Водоснабдяване и Канализация“ в Монтана Валери Иванов използва служителите в дружеството, за да агитират за съпругата му, която е кандидат за депутат. Това става ясно от сигнал, изпратен до президента Румен Радев с апел да разпореди проверка по случая, до председателя на БСП Корнелия Нинова с молба да преразгледа кандидатите си в листата, и до медиите.
В сигнала е описано, че кандидат-депутатът Цеца Тодорова използва своя съпруг Валери Иванов да натиска инкасаторите и работниците, които отчитат водомерите на хората по селата. Това става чрез пряка агитация и раздаване на листовки. В сигнала се казва още, че хората по селата са бедни и много от тях дължат пари на дружеството и се притесняват, че може да останат без вода, ако не се съобразят с проведената агитация. Сигналът навежда още и към предположението за евентуален контролиран вот.
„Това, което се случва напоследък, е много тревожно и притеснително. На територията на населените места в Монтана хората са подложени на силова агитация за един определен кандидат от листата на „БСП за България”- Цеца Тодорова”, пише още в сигнала.
„Има някаква грешка, на никой нищо не съм давал”, заяви Валери Иванов и в отговор на въпрос истина ли е, че е принуждавал своите служители да агитират за съпругата му, допълни:
„ Аз не се занимавам с политика, не членувам в никаква партия. Наслушали сме се на всякакви простотии, ако съм искал да правя политика съм имал възможности, но не съм го направил, защото от мен такъв не става”.
Валери Иванов е директор на „ВиК“ – Монтана от 2006 г., като оцеля на поста си при смяната на четири правителства. Известен е с любопитния факт, че спечели на два пъти крупни суми от тото.
Съпругата му Цеца Тодорова понастоящем е кандидат за народен представител от гражданската квота на БСП. В политическата си кариера е била председател на жени БСП- Монтана, след което преминава в АБВ, а  за тези парламентарни избори е била на път да заеме място в листата на  ГЕРБ- Монтана, но в последния момент е предпочела да се върне към партията- майка.
Цеца Тодорова заяви, че кампанията на практика е приключила, че листовки има само водачът на листата и отрече да знае за подобна агитация. Тодорова ни информира също така, че водомерите не се преглеждат всеки ден.
„Всеки може да си пише каквито иска сигнали. Нямам какво да кажа”, добави още тя.
Проверка обаче установи, че отчитането на водомерите в селата се извършва точно същата седмица.
20.03.2017, 10:29 часа
9359 4
Коментари

Двоумение

28.05.2017, 18:30 часа
Еми можеше да ги накара да гласуват за любовницата, ако има, но тогава ще е неудобно и от избирателите и от жената.

Мале...

28.05.2017, 18:30 часа
Да е само този, че те почти всички червени работодатели го правят като наближат избори.

Ставри Георгиев

28.05.2017, 18:30 часа
А дано!!!!!!!!!!!!!!

Мълния

28.05.2017, 18:30 часа
Това шефче отече, ще го опраскат за назидание. И те така .
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha