Трагедия! Влак помете баба в центъра на Зверино /снимки/

Трагедия! Влак помете баба в центъра на Зверино /снимки/ Трагичен инцидент е станал днес в центъра на мездренското село Зверино, научи BulNews.bg. Баба е била пометена от влак и е загинала на място.
82-годишната Камена Драганова живее в близост до ж.п. гарата в Зверино. Към 7 и 30 часа тази сутрин тя отишла до близкия магазин, за да си напазарува. След като си купила необходимите продукти тя тръгнала към дома си, но се сетила, че е забравила да вземе още нещо до магазина, разказа кметът на балканското селце Цанко Цанев. Пресичайки ж.п. линията възрастната жена била прегазена от преминаващия транзитно експресен влак за София.
Баба Камена имала 95% увреждане на слуха, а тази сутрин си забравила слуховия апарат. Машинистите я забелязали и веднага подали звуков сигнал, но бабата не го чула. Те се опитали да спрат влака, но за съжаление не успели.
Очевидец на кървавият инцидент станал зетят на баба Камена Веселин Цветков, който пиел кафе на гарата.
"Всички много я обичаха и уважаваха, тя беше душата на квартала и винаги посрещаше с отворени обятия всички” споделя с мъка мъжът.
Селото е потресено от ужасния инцидент. Местните обаче разказват, че възрастните хора масово не пресичат ж.п. линията на обозначените за това места. 
20.03.2017, 11:34 часа
6429 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha