Врачанските съветници заседават извънредно

Врачанските съветници заседават извънредно Врачанските общински съветници се събират днес на извънредно заседание. То ще се проведе в конферентната зала на общината, като дневният ред ще включва само две точки за разглеждане.
Както BulNews.bg съобщи, едната докладна е протестно обръщение към здравния министър д-р Илко Семерджиев. Другата е внесена от председателя на съвета Румен Антов и е за определяне начина на гласуване на извънредно заседание на oбщото събрание на акционерите в МБАЛ „Христо Ботев”АД – Враца, което е насрочено за 24 март от 13 часа.
Местните сенатори ще трябва да определят как кметът Калин Каменов да гласува. Антов предвижда кметът да бъде „За“ одобряване здравното министерство  да ползва безвъзмездно имоти, които ще бъдат обект на инвестиции при реализирането на голям инвестиционен проект за подкрепа на спешната медицинска помощ. Каменов ще трябва да приеме и разработена от съвета на директорите програма, която да съдържа конкретни мерки за подобряване финансовото състояние на лечебното заведение.
Категорично против обаче трябва да е Каменов по предложената промяна в състава на съвета на директорите, която изключва Иван Чолашки. Заложено е кметът да гласува против определянето мандата на новоизбрания съвет на директорите, както и против определяне на възнагражденията на членовете, на които няма да бъде възложено управлението.
21.03.2017, 08:20 часа
1740 2
Коментари

Dokror Dulital

28.05.2017, 18:30 часа
Peca Turboto ot tolkova napavane zeme da precaka mandata, a!?

Gerb gubi Vra4ansko

28.05.2017, 18:30 часа
Vlado Mastikata shte se sboguva s partiinata si deinost, a kato advokat e gola voda. Gena mu shte go nabie i izgoni. Tova e kraja na tova malko 4ove4e. Slu4aino izlazilo ot selo v grada i umelo se vljalo v GERB.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha