Нашествието започна! Втори автобус тръгна от Турция, патриотите затварят границата

Нашествието започна! Втори автобус тръгна от Турция, патриотите затварят границата Втори автобус, натоварен с български изселници, които идват да гласуват на парламентарните избори у нас, тръгна от Истанбул за България. От вчера започна по-масовото организирано извозване на български изселници, като първият автобус от 90 души отпътува снощи от района на Гевзе, разказа Генка Шикерова в сутрешния блок на Нова телевизия. До този момента са предвидени над 600 души в рамките на една седмица да бъдат извозени до България с 15 автобуса.
Пътуването е безплатно и се организира от политически формации, които ще участват на предсрочните парламентарни избори. „От Бурса също тръгна огромен автобус. На оградата на офиса, в който се извършва записването за пътуване, е закачена обява, която гласи, че се организира безплатен транспорт от Истанбул до България. На формуляра, закачен отвън, са записани часовете, в които автобусите ще отпътуват. До този момент пътуването се организираше с безплатни билети по редовните автобусни линии”, заяви Генка Шикерова за Нова тв. 
Днес към 10 часа Обединени патриоти пък ще затворят границата с Турция на "Капитан Андреево". Представителите на НФСБ, Атака и ВМРО са категорични, че няма да допуснат избирателния туризъм.
21.03.2017, 09:23 часа
682 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha