Като на кино! Взривиха вила в Монтана

Като на кино! Взривиха вила в Монтана Сцена, достойна за екшън филм, се е разиграла миналата нощ в Монтана, научи BulNews.bg. Вилата на местен жител е била взривена с динамит, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Около 3.30 часа на 20 март охранителна фирма получила сигнал, че има проникване във вила в местността "Палековото" в Монтана, собственост на 35-годишния М.В. от областния град. На мястото веднага се отзовали служителите на СОТ-а. В момента, в който отключили портата на имота, охранителите усетили аромат на динамит. Секунди по-късно в къщата избухнал взрив.
За щастие никой не е пострадал при експлозията. В резултат на взрива обаче са нанесени значителни материални щети. Всички врати и прозорци на вилата са изпочупени, унищожено е домашно имущество.
На мястото незабавно бил изпратен екип на полицията. При извършения оглед на местопроизшествието е установено, че във вилата е запалено взривно вещество чрез огнепроводен шнур. По случая е образувано досъдебно производство. 
21.03.2017, 10:49 часа
10397 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha