Вандализъм в Дунавския парк потресе ломчани

Вандализъм в Дунавския парк потресе ломчани Грозна проява на вандализъм възмути ломчани вчера. Пейките на игрището в Дунавския парк осъмнаха преобърнати, сигнализират жители на крайдунавското градче в социалните мрежи.
„Чудя се, защо са обърнати всичките пейки на игрището в парка. Дали е с някаква цел или някой си е показал манталитета!?“, пита млад ломчанин. Хората, коментирали снимка на обърнатите пейки, са категорични, че определено става въпрос за грозна вандалска проява. „Демонстрация на сила... и аутизъм“, констатира друг местен жител.
Дунавският парк в Лом беше изцяло обновен преди 6 години по оперативна програма „Регионално развитие“. Проектът за реновирането му беше на стойност 9 милиона лева. В паркао беше изграден амфитеатър, детски и спортни площадки, игрище за тенис, мини голф, рампа и други. Бяха засадени нови дървета, цветя и храсти, а площта на някогашния парк беше увеличена с 24 декара от коритото на река Дунав.
От тогава паркът се превърна в любимо място на ломчани от всяка възраст. Атракциите в парка се радват на голяма популярност и са ценна придобивка за жителите на града. По тази причина хората са особено възмутени от вандалската проява и призовават съгражданите си да пазят съоръженията.  
22.03.2017, 08:13 часа
1848 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha