"Кариана" загуби основен играч

"Кариана" загуби основен играч Много сериозна се оказа травмата на Георги Георгиев. Централният защитник на лидера в Северозападната трета лига "Кариана" /Ерден/ получи контузия в коляното на десния крак при гостуването на "Мизия" /Кнежа/, в първия за пролетта кръг. Няколко дни след травмата Георгиев поднови тренировки, но в последствие болките продължиха. 
Опитният бранител направи ядрено-магнитен резонанс. Според разчета на изследването става въпрос за скъсана предна кръстна връзка. Бившият капитан на "Пирин" /Благоевград/ ще направи още веднъж ЯМР в София, за да бъде на 100 % сигурен за диагнозата. Ако наистина се налага операция, тя ще извади Георгиев от терена за минимум половин година. 
"Кариана" си върна лидерската позиция след изиграните мачове от последния 18-ти кръг. Момчетата на Георги Владимиров победиха с 6:0 при гостуването си на "Ком" /Берковица/. Вторият във временното класиране "Левски 2007" от гара Левски се издъни като гост на "Вихър" /Славяново/ и отстъпи с 0:1. Водачът "Литекс" /Ловеч/ почива. При тази ситуация "Кариана" е на върха с актив от 43 точки. С по 41 точки след тях са "Литекс" и "Левски". 
В следващия кръг на 24 март, от 14.30 часа, "Кариана" е домакин на "Павликени", а "Левски" приема "Ювентус" /Малчика/. "Литекс" пък гостува на "Академик" /Свищов/.
21.03.2017, 19:03 часа
748 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha