Реформаторите закриха кампанията в Мездра с грандиозен концерт на ансамбъл "Пирин"

Реформаторите закриха кампанията в Мездра с грандиозен концерт на ансамбъл "Пирин" Коалицията "Реформаторски блок - Глас народен" закри кампанията си в Мездра с атрактивен концерт във вторник /21 март/ в Дома на железничаря. Преди веселата част, която възхити взискателната публика в железничарския град, хората чуха посланията на кандидатите, които ще изберат в неделя с №21 в интегралната бюлетина.
"През последните 2 години и 4 месеца аз бях врачанският депутат в 43-то Народно събрание. Бях горд представител на областта в парламента и не пожалих сили и умения, за да направя, така че хората от региона да живеят по-добре. Останаха доста несвършени неща, затова днес искам Вашата подкрепа. Девизът на кампанията ни е битката за Северозапада продължава", заяви под бурните аплодисменти на своите съграждани Явор Хайтов. Той допълни, че при стотиците си срещи от последния месец е получил подкрепата на хиляди и увереността, че Врачанска област ще има свое представителство в следващия парламент. "Не позволявайте да ви лъжат с обещания за увеличение на пенсии и заплати. Нека този път спрем евтиния популизъм заедно, като гласуваме в неделя с №21 в интегралната бюлетина. Повече пари ще дойдат тогава, когато обърнем внимание на бизнеса", допълни Хайтов.
Ирина Иванова, втора в листата от кандидати за депутати на коалицията припомни, че в платформата са залегнали сводобна икономика, силна държава и паткриотичен идеал. "Ние искаме да продължим с реформите, затова се нуждаем от Вашата подкрепа. Искаме децата ни да живеят тук, а не да бягат в чужбина. С гласа си в неделя ще ни помогнете да направим живота си по-добър", каза Иванова.
"Нека направим настоящето си по-добро. Не ви ли омръзна да Ви обещават светло бъдеще, което не се случва", попита емоционално Георги Димитров.
Пред препълнената зала на Дома на железничаря излязоха още хора от листата: Бенчо Бенчев, Иглика Сълковска, Георги Василев и Павлин Коцев, както и водещият Искрен Красимиров, който връчи на Хайтов диплом за поредното му дарение за родолюбив проект - новият филм за Васил Левски.
За кандидатите от коалиция "Реформаторски блок - Глас народен" гласувайте с №21 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
22.03.2017, 09:24 часа
727 6
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha