Доказано: Кметът на Враца Калин Каменов е менте!

Доказано: Кметът на Враца Калин Каменов е менте! Кметът на Враца Калин Каменов е менте, стана ясно тези дни от документ, подписан лично от него. Редакцията на информационна агенция BulNews.bg получи копие от официалния отговор на градоначалника на въпрос за броя на гражданските договори в общината. От него става ясно, че през 2016 година са били подписани рекордните 40 договора, а само за първите 3 месеца през 2017 г.са сключени 22 броя!
Цифрите са посочени в отговора на Калин Каменов на въпрос от общинския съветник Мария Петрова, която е поискала да получи информация дали има подписани граждански договори и колко е техния брой през неговия мандат.
Посочените цифри са скандални, тъй като още през 2015 г. кметът на Враца публично обяви, че е противник на този тип договори и затова ще прекрати взаимоотношенията си с всичките 35 човека, които имат към онзи момент такива с общината. Тогава той заяви, че за него това са скрити трудови договори и той не толерира подобни начини на работа. По време на пресконференция броят на гражданските договори бе посочен като огромен и обществото повярва, че цифрата 35 е такава.
Какво всъщност става на практика? Калин Каменов наистина прекрати всички граждански договори, като сред тези хора имаше самотна майка на 3 деца, която със сълзи на очи го е молила да не го прави.
Още през следващите месеци обаче кметът на Враца започва бясно да подписва нови граждански договори, но този път с правилните хора. Както е видно от подписаните от него документи, през следващата 2016 г. техния брой е достигнал 40, което е с 5 повече от уж рекордните 35, направени от неговия предшественик. И това не е всичко!
В началото на тази година Калин Каменов продължава да подписва уж отречените от него граждански договори, като само за първите 3 месеца техния брой е 22. Сред услугите, за които има такива, е за поддръжка на градския часовник, за събиране на суми за радиоточките, за организирането на северняшка сватба и за ред други дейности, за които би трябвало да има достатъчно служители в общината. Тук изобщо няма да коментираме факта, че от 20 години в града няма радиоточки, тъй като това е тема за смели прокурори.
На практика излиза, че Калин Каменов е излъгал обществото, когато в качеството си на кмет е заявил, че е противник на гражданските договори. В подобни случаи наричат тези хора ментета или лъжци. Ако живеехме в бяла държава, когато един политик е хванат в очевидна лъжа, която той е потвърдил със собствения си подпис, то той незабавно подава оставка и отива в забвение. Във врачанския случай обаче имаме некадърен наглец, който няма да се спре пред нищо, докато не се разплати със своите спонсори от Благоевградско и не натрупа достатъчно капитал за живот в столицата. Кокорчо вече получи като подарък апартамент за 100 000 евро в най-хубавата кооперация в града, сега е ред на оправянето на личното му благосъстояние.
През това време врачани ще продължават да шофират по най-лошите улици в света, да дишат най-мръсния въздух в страната, да се самоубиват заради безпаричието и да пълнят двете гробища…
23.03.2017, 08:37 часа
12606 14
Коментари

ГЕРБ СЕ ЗАКОПА!

28.05.2017, 18:30 часа
ЕТО ТОВА Е ЛИЦЕТО НА ГЕРБ, УПЛАШЕНО, КОРУМПИРАНО, АЛЧНО, БЕЗКРУПОЛНО, НАГЛО. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ, АКО СТЕ ИДИОТИ И ОЛИГОФРЕНИ,КАТО ТОЗИ НА СНИМКАТА, МАЛОУМНИКА КАЛИН.

Мурзилко

28.05.2017, 18:30 часа
Кауйн К. е превъзбуден шизофреник. Ние си го харесехме. Бившия първи Курводолския, който също си го назначихме и закопа Враца в неделя ще ги повишим в депутат. Шизофреници сме! BDSM сме!

махайте тоя боклук

28.05.2017, 18:30 часа
Махайте тоя крадлив БОКЛУК ! Докога ще го търпим? Какво направи за града ни ? Няма кадърни кадри да работят , че привлече 100 човека да му работят от други градове . Какво ще кажете за това дето за саниране на блок се дават по 1 000 000 -2 000 000?

Врачанин

28.05.2017, 18:30 часа
Враца ,опомни се докога ще търпим тоя малоумник да бълва некадърност ,ДОКОГА????Нямаме улици,всеки ден по няколко часа няма вода,децата ни бягат всеки ден от тук СТИГА ВЕЧЕ!!!

09876

28.05.2017, 18:30 часа
Къде е големия специалист Румен Младенов от инспекцията по труда да иде в Общината на проверка не да се репчи на селски фирми.

Гошо

28.05.2017, 18:30 часа
Ахахаа значи според този анонимник - защитникът на Клани, община Враца участва в проект финансиран от Европейската комисия за събиране на таксите по радиоточките и поддържане на тази иновативна технология ли? :D ахахахахах

да

28.05.2017, 18:30 часа
в кабелните телевизии има предизборните обещания на този кретен. направете си труда и ги покажете .интересно ще бъде колко един човек може да е нагъл и безочлив лъжец ,а в последствие и голям крадец .

Каралсон

28.05.2017, 18:30 часа
Вярно ли е че фирми регистрирани преди година две се занимават със саниране и откъде имат тази сила?

враца

28.05.2017, 18:30 часа
ТРИБАЛИ,МОЛЯ НАПРАВЕТЕ СПРАВКА И ОБЯВЕТЕ КОЛКО БЛОКА СА,СЕ И ЩЕ СЕ САНИРАТ.ОТ КЪДЕ ИДВАТ ФИРМИТЕ И СВЪРЗАНИ ЛИ СА ПО НЯКАКЪВ НАЧИН С ПАРАШУТИСТА ИЛИ НЕГОВИ БЛИЗКИ ХОРА И СЪВЕТНИЦИ.МИСЛЯ ЧЕ ЦАЦАРОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИНФОРМИРАН ЗА ТОВА.

777

28.05.2017, 18:30 часа
алоооо, защитата, не пиши глупости с тези проекти, за шматки ли ни мислиш?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha