"Монтана" не срещна трудности срещу "Септември" в София

"Монтана" не срещна трудности срещу "Септември" в София Десета победа от началото на женското първенство записа шампионът "Монтана". Тя дойде срещу младия отбор на "Септември" в София и след резултат 75:56. Така монтанки остават твърдо на второто място с баланс 10:4, а във вторник /28 март/ приемат "Берое" /Стара Загора/. Септември пък е последен с 14 поражения, а в неделя играе с лидера "Хасково".
В превъзходството на "Монтана" нямаше никакво съмнение, като тимът тръгна силно и поведе бързо с 12:2. И все пак до почивката домакините се държаха добре на терена и разликата в полза на шампионките се движеше около 10 точки. В третата част обаче монтанки заздравиха още повече защитата и довършиха спокойно двубоя.
Най-резултатни за победителките станаха Лиза Бърджис и Анна Соколан с по 19 точки, а американката грабна и 10 борби за дабъл-дабъл. Христина Иванова пък се включи с 13 точки и 5 асистенции.
За домакините 13 точки и 8 асистенции имаше Ивона Илиева, докато Коприна Рашова направи дабъл-дабъл с 11 точки и 11 борби.
22.03.2017, 15:12 часа
277 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha