Безочие! Видинчани спряха колите си насред центъра на Враца

Безочие! Видинчани спряха колите си насред центъра на Враца Изглежда наглото паркиране е специалитет не само на врачани, а е заложено в манталитета на всички жители на Северозапада. Доказателство за това са две коли с видинска регистрация, спрени на самия център на Враца.
Читател на BulNews.bg изпрати за рубриката ни „Ти, репортерът“ снимки, показващи безочието на „чужденците“. Двете возила „Опел“ и „Шкода“ са паркирани на пешеходната зона, точно пред входа на бившето кино „Коларов“. Това е едно от най-оживените места в идеалния център на града и минаването на коли там е абсолютно забранено.
Точно на мястото вчера клуб „Бдинци“ от Видин беше наредил изложба, която се радваше на голям интерес от врачани. Бяха показани старинни оръжия, униформи на армията и черешово топче. Най-вероятно в колите са били натоварени антиките и организаторите са ги спрели там, за да могат да ги разтоварят. Въпреки всичко действията им са недопустими и потъпкването на правилата за движение не може да бъде да бъде оправдано.
23.03.2017, 08:27 часа
5801 2
Коментари

Те така те

28.05.2017, 18:30 часа
Ония с новите патрулки дремят у храстите.

pa4e

28.05.2017, 18:30 часа
spreli na plo4niko ama ot sinq zona parkingi i garagi gi naki4ili s taloni??
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha