Дилян Димитров: На Монтана са нужни икономика, образование и сигурност

Дилян Димитров: На Монтана са нужни икономика, образование и сигурност Развитие на икономиката, на  средния и малкия бизнес, качествено образованието и повече сигурност – това са трите приоритета, които ще направят живота на хората в област Монтана по-добър, категоричен е водачът на листата на ПП ГЕРБ в региона инж. Дилян Димитров.
„Убеден съм, че само управленската програма на ПП ГЕРБ може да постигне така нужните на страната ни реални решения.”, подчерта Димитров.
 ГЕРБ залагат двойно увеличение на заплатите на учителите, развитие на дуалното образование, за да има специалисти за бизнеса, икономика и работни места за завършващите млади хора.
Полицаи във всяко населено място, повече  сигурност на границата - са само част от мерките, включени в програмата на партията, които ще гарантират спокойствието на хората от всеки град и село.
„Като местен човек, чието семейство живее тук, поемам ангажимент към всички избиратели, независимо от политическата им принадлежност, които подкрепят тези три приоритета, да отстоявам интересите им в следващия парламент. Защото само всички заедно можем да постигнем това, което е написано на сградата на Народното събрание – „Съединението прави силата“, обяви Димитров.
Инж. Димитров и колегите му от кандидат-депутатската листа са убедени, че регионът ще се промени, когато бъдат завършени най-важните инфраструктурни проекти - високоскоростният път София - Видин, индустриална зона и многофункционална спортна зала в Монтана.
„Въпреки, че българите подкрепиха мажоритарния вот, в повечето кандидат-депутатски листи няма местни хора. А народен представител означава точно това – човек от народа, избран от хората, сред които е живее, човек, който познава проблемите и ще отстоява интересите на гражданите от своето място.“
Водачът на листата на ПП ГЕРБ в Монтана призова хората от региона в неделя да излязат и да гласуват.
„Каквото и да се случи на 26-ти, ние продължаваме да работим за нашата област и за хората, които живеят тук“, категоричен бе Дилян Димитров.

За кандидатите на ПП ГЕРБ гласувайте с номер 11 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
22.03.2017, 16:44 часа
1115 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha