Само за феновете на "Ботев" Враца! Офертата на сезона – Ексклузивен начален бонус СПОРТ

Само за феновете на "Ботев" Враца! Офертата на сезона – Ексклузивен начален бонус СПОРТ Специално за феновете на "Ботев" Враца и само в дните 24 - 29 март, Winbet предлага ЕКСКЛУЗИВЕН НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 150 лева със страхотни условия!
Може да заложите за България в мача с Холандия, а също и за останалите квалификации, сред които Португалия – Унгария, Франция – Испания, Черна Гора – Полша и други! Winbet Ви гарантира високи коефициенти и огромно разнообразие от пазари! Усетете истинската тръпка от играта!
Всички фенове на "Ботев" Враца могат да вземат своя ексклузивен бонус като се регистрират на сайта и въведат бонус код SPORT150 в обозначеното за това поле, когато правят първия  си депозит.
С този бонус получавате 100% от първия си депозит, като максималната стойност на бонус средствата е 150 лв. Бонусът ще бъде добавен в баланса на игралния Ви профил веднага и ще може да го използвате за спортни залози.
За да можете да изтеглите бонуса и евентуалните печалби, трябва да изпълните условията за разиграване на бонуса в определения в условията срок. Пълните условия можете да прочетете тук: https://winbet.bg/promo/sports-welcome-bonus-100percent-up-to-150bgn/.
Задава се спортен уикенд, пълен с емоции – удвоете удоволствието от играта! 
23.03.2017, 10:00 часа
2362 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha