ГЕРБ помогна за ремонта на пенсионерския клуб в Крапчене

ГЕРБ помогна за ремонта на пенсионерския клуб в Крапчене "Кога човек ни е подал нещо и ние гледаме да се отчетеме. Както подобава на бедния български пенсионер от Северозапада", така хората от монтанското село Крапчене посрещнаха водачът на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ за региона Дилян Димитров.
„Да сте благословени от Бога”, продължи Светла Любенова, председател на читалището, докато посрещаше с хляб и мед гостите. Неочакваният празник бе заради освещаването на новия Клуб на пенсионера.
„За първи път някой се отзовава на наша молба, много сме благодарни", заяви през сълзи кметица на Крапчене  Илияна Трайкова.
„Както помогнахме за пенсионерския клуб, ще помогнем и за довършването на черквата,” заяви Дилян Димитров и обеща с колегите си от листата да гостуват в Крапчене на Цветница, когато в селото има традиционен празник.
Новият Клуб на пенсионера е на първия етаж в сградата на кметството. За седмица стените са измазани и боядисани наново, оформен е кухненски блок с течаща вода и бар плот, ремонтиран основно е пода, помещението е обзаведено с нови маси и столове. Сега хората в Крапчене чакат и телевизор, който също ще бъде дарен от ГЕРБ.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
23.03.2017, 14:39 часа
1119 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha