Шегаджия! Бандит прати ченгетата за зелен хайвер на измислена катастрофа

Шегаджия! Бандит прати ченгетата за зелен хайвер на измислена катастрофа Изпечен бандит направи на луди ченгетата в Мездра, като го изпрати на несъществуваща катастрофа, научи BulNews.bg. Криминално проявеният жител на железничарското градче решил да се позабавлява с униформените, но шегата му излязла доста солено. Както се казва след играчки идва плачка, така и нашият герой си изпатил от черния си хумор. След като бил разкрит, срещу В.В. било заведено дело и е осъден на 4 месеца затвор.
Случката е от 6 юли миналата година. Към 2.30 часа през нощта подсъдимият В.В. се обадил на телефон  112 и заявил, че е станала злополука и ченгетата трябва спешно да се отзоват. Мъжът обяснил на диспечерката, че лек автомобил „Фолксваген  Голф 4”, син на цвят, управляван от мъж с прякор „Д…..” се е блъснал  няколко пъти в кръговото кръстовище  на ул. „Христо  Ботев” в Мездра и е избягал посока бензиностанция „Лукойл”.
Сигналът веднага бил препратен на униформените, които с бясна скорост тръгнали да издирват провинилия се шофьор. Такъв обаче така и не бил намерен, защото сигналът бил тотално измислен. След проверка ченгетата разбрали, че В.В. буквално се е изгаврил с тях и подали жалба срещу него.
Така мъжът ще трябва да лежи зад решетките 4 месеца под общ режим в затворническо общежитие  от открит тип. Присъдата подлежи на обжалване през врачанския районен съд.
24.03.2017, 08:37 часа
1149 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha