Предизвикано: За „сватбата“ на Иво Христов и шараните от „Конкурент“

Предизвикано: За „сватбата“ на Иво Христов и шараните от „Конкурент“ Вчера врачанският всекидневник със затихващи функции „Конкурент“ публикува на сайта си „сензационната“ новина, че заместник-председателят на общинския съвет във Враца Иво Христов се е оженил за Олесия Малинская. Според  журналята от маргиналното издание това бил най-популярният пост във фейсбук, като те дори посочиха и къде е била „сватбата“. В целия материал има един неподправен адреналин от невероятното постижение на екипа, който пръв научил и тиражирал тази изключителна новината. През вчерашния ден това е най-четения материал в сайта на вестника.
Каква е истината всъщност? Иво Христов, като истински ценител на женската красота, е в столицата заради седмицата на модата Sofia Fashion Week. Най-значимото събитие за българските дизайнери се проведе от 20 до 24 март в хотел „Маринела“. Именно там врачанинът се засича с руския топ модел Олесия Малинская, която в родината си е със статут на най-голямата модна икона и е едно от най-популярните лица в модните среди в Европа. След събитието двамата попадат в една и съща компания и решават да си направят шега, като публикуват в социалната мрежа снимка с майтапчийски текст. Стръвта е заложена и „новината“ вече е била факт. Близките им приятели веднага разбират замисъла на двойката и започват да се забавляват със „сватбата“.
И тук на сцената се появяват блестящите професионалисти от врачанския „Конкурент“. В желанието си да извадят този месец и те една топ новина, пускат снимката и майтапчийския текст като реално събитие и даже честитят от името на целия екип на щастливото семейство. Шараните от изданието изобщо не са и помислили възможно ли е топ модел от европейска класа да се ожени хей така, без значение дали става въпрос за мъж от България или която и да е друга държава. В бързината да са „отново първи“, те дори не са прегледали профила на врачанския плейбой, за да видят, че там няма нито една друга снимка на „младоженците“ - нещо, което би усъмнило всеки опитен журналист. И без да имат потвърждение на нито един ред, те публикуват историята.
В крайна сметка оределите читатели на „Конкурент“ вчера станаха жертва на фалшива новина и това за пореден път показва, че работещите там би трябвало да си намерят друга работа. Освен ако не им харесва да са шараните на врачанската журналистика…
24.03.2017, 15:08 часа
15777 5
Коментари

Мимето

28.05.2017, 18:30 часа
Баси грозника е тоя фолка.

bozmov

28.05.2017, 18:30 часа
очевадно че тая жена нема да се занимава с тоя пръч

Бай Хуй

28.05.2017, 18:30 часа
Абе, нещо за ебане останали в малотиражката на Шиши?

Гагарин

28.05.2017, 18:30 часа
Срам, голям срам за Пеевски! Дано баровеца не разбере какви ги вършат неговите хора във Враца, защото ще ги избеси всичките, начело с онзи очилатия от Горна Оряховица...

Пунта Мара

28.05.2017, 18:30 часа
При Гошо Синдика-толкова!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha