Момчил Младенов утвърди правилата за работа на преброителния пункт във Враца

Момчил Младенов утвърди правилата за работа на преброителния пункт във Враца Областният управител на Враца Момчил Младенов утвърди вътрешните правила в преброителния пункт, който е разкрит в СУ“Отец Паисий“-Враца във връзка с изборите за народни представители, насрочени за 26.03.2017г.
Секционните избирателни комисии ще бъдат разделени на две групи. Секционните избирателни комисии от Община Враца ще влизат в преброителния пункт от северния вход на сградата. Секционните избирателни комисии от останалите общини в областта пък ще влизат в преброителния пункт през централния вход на СУ“Отец Паисий“.
 При влизането в сградата на училището представителите на всяка секционна комисия ще получават талон, отразяващ поредността и часа на пристигането им. Талоните на секционните избирателни комисии от Община Враца ще започват от № 101,  а талоните на секционни избирателни комисии от останалите общини ще започват от № 1001. Служители на Областна администрация – Враца ще следят за реда, редувайки секция от Община Враца и секция от останалите общини.
С цел недопускане пресичането на входно-изходните потоци, секционните избирателни комисии ще се насочват през изхода на сградата към двора и оттам към чакащия ги автобус или автомобил.
Областна администрация-Враца е оказала съдействие и за подсигуряване удобството и комфорта на чакащите в нощта след изборите в сградата на СУ“Отец Паисий“. Осигурени са 8 стаи за изчакване. В Преброителния пункт са монтирани допълнително кафе-автомати на всеки етаж, а търговският обект за закуски ще работи от 19.00ч. на 26.03.2017г. до 07.00ч. на 27.03.2017г. 
24.03.2017, 19:57 часа
1085 2
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha