Вашият хороскоп за събота

Вашият хороскоп за събота Овен 
Чувствате се като риба във вода, когато трябва да изразите с думи сложни мисли, а и всички наоколо рабират, какви забележителни идеи имате. Сред Вашите слушатели може да се окажат и колеги, и баби и дядовци, и любимия човек, и малката Ви сестричка със своя приятел –рокер, а и кой ли още не. Умеете да се изказвате за неща, които е трудно да бъдат облечени в разбираеми думи, и то по такъв начин , че всички да си помислят: „Как и аз не се сетих за това!”. Това е рядко дарование и Вие, с помощта на своя талант, ще успеете да постигнете огромни успехи. 

Телец
В никакъв случай не трябва да се съмнявате в своите способности! В препълнения Ви график няма място за съмнение. Освен това те са напълно неоснователни. Вие не само ще можете моментално да разгледате потенциалните проблеми и конфликти, но ще съумеете и да покажете начин за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента , когато ще постигнете своето и ще дарите на ситуацията своето неповторимо очарование.

Близнаци
Денят е подходящ за неформално общуване и на правене на планове за бъдещето. В течение на деня Вашите планове може да се коригират. Може да Ви бъде предложена командировка в чужбина и ли някакво пътешествие. Добре ще премине и обучението, особено ако заниманията са запланувани на първата половина на деня. В работата трябва да се откажете от разработване на нови проекти, защото днес това няма да донесе очакваните резултати.

Рак
Приятната атосфера на този ден ще бъде развалена от голямото количество работа, което трябва да свършите. Освен това вечерта ще сте изключително приятно учудени от нейното количество. Може и да се гордеете със своите достижения! Отношенията с околните ще бъдат отлични. Ще намирате компромисни решения за спорещи хора, а и ще можете да убедите всекиго, в каквото поискате. Плановете за деня ще успеете да реализирате, а и ще се натъкнете на интересна и полезна информация. Не се опитвайте да налагате мнението си на околните.

Лъв
В последно време сте работили в невероятно бързо темпо:или физическо, или умствено. Дошло е време да поспрете. Откажете се от някои покани и направете истинска обедна почивка, като планирайте да останете известно време на саме. Спадът на активността ще бъде полезен не само на Вас, но и на портмонето Ви, а умножаване на средствата за черни дни, е много важно , ако искате да извлечете максимума от бъдещо пътуване.

Дева
Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим... Ако нешо може да стане не както трябва, точно така и ще се случи. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!

Везни
Няма да е лесно на Вашия любим човек да повярва в аргументите и доводите , които прилагате, колкото и убедителни и тежки да са те. Ще се наложи да ги направите още по-убедителни, или просто да започнете да доказвате верността им на практика.

Скорпион
Имате много претоварен график, а през тази и следващата седмица нещата ще стават все повече и повече. За да избегнете настъпването на пълен хаос в отношенията с хората, независимо дали става въпрос за романтична връзка или за приятелство, постарайте се да прекарате колкото се може повече време с близките си хора. Отделете им някой и друг час между задачите. Приятно прекараното с тях време ще Ви зареди с енергията, която е толкова необходима, за да се справите с работата. 

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас много напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили много неща за себе си и сте стигнали до удивителни изводи. Този продуктивен период ще продължи и днес, и ще се наложи да направите куп избори. Някои са сериозно изостанали и затова трябва да разпределите между тях своята енергия по съответстващ начин. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е удивително, колко енергия се освобождава отведнъж!

Козирог
Запасете се с търпение, защото това не е денят, когато можете да постигнете своето с настойчивост и замах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с чуждите слабости. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо преодоляване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите енергията си напразно. Възможни са разногласия с любимия човек, но конфликтите ще успявате да избегнете. Убедително ще доказвате своята правота, избягвайки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще расте. 

Водолей
Още от сутринта сте на крак, без да имате дори една свободна минутка. Това може да бъде весело, може да е и вълнуващо, но едно е ясно: днес това ще приключи. Започва период на непредвидени спънки и препятствия, и в по-голяма част от случаите – преместване на планираното за друг ден. Това няма да са най-големите изненади, но времето, което се освобождава, ще се окаже безценно. Единственото, от което трябва да се пазите е, прибързаното взимане на решения. 

Риби
Ще Ви зарадват финансовите постъпления - неочаквани и съвсем навременни. Не много от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подходящ начин да ги заработят. Възможно е начало на ефективно сътрудничество в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални възможности. В личния живот на Рибите не предстоят никакви промени и даже някои представители на този знак ще започнат да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват униние - навярно ще си намерите начин за развлечение.
25.03.2017, 08:45 часа
1653 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha