Рецидивистът Горан Горанов беше намерен мъртъв в Бургаския затвор

Рецидивистът Горан Горанов беше намерен мъртъв в Бургаския затвор Рецидивистът Горан Горанов е починал снощи в Бургаския затвор. Престъпникът е намерен мъртъв в леглото си рано тази сутрин от надзирател, след като не е излязъл за проверка, съобщава Флагман.бг, като се позовава на отлично информирани източници.
Предполага се, че става въпрос за сърдечен удар. Съсипаният организъм на Горан най-вероятно не е издържал и той е починал.
Източници категорично отхвърлиха версията бившият шампион по борба да е предозирал зад решетките. Той е бил изолиран сам в килия.
Преди малко в затвора в Бургас са били шефът на съдебна медицина д-р Галя Милева и трима прокурори.
Все още не е извършена аутопсия на трупа, но според сигурни източници става въпрос за естествена смърт.
Припомняме, че Горан излежаваше присъда от 2 години и 6 месеца за нападение над надзирател. Горанов е един от най-свирепите рецидивисти, които подлудиха Бургас през последните години. Бившият борец и бодигард тотално бе откачил и през ден имаше нови и нови изпълнения.
Само през м. г. вилня въоръжен в интернет клуб, вися дрогиран от външното тяло на климатик в ж. к. "Меден рудник", вся масова психоза в ж. к. "Възраждане" с черната прокоба, която редеше под прозорците на бургазлии, преби свещениците в Католическата църква, няколко пъти ступа надзирателите в затвора. Затова бе пратен да излежава присъдата си в Ловеч, но тя вече е изтекла.
25.03.2017, 12:17 часа
4563 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha