Ченгетата в областта работят за противодействие на битовата престъпност

Ченгетата в областта работят за противодействие на битовата престъпност Две полицейски операции за противодействие на битовата престъпност са били проведени във Врачанско, съобщиха от полицията във Враца.
Първата акция се състояла за времето от 9 часа на 23 март до 7 часа на 24 март в Бяла Слатина. Там ченгетата следяли за посегателства срещу собствеността на гражданите чрез интегриран подход и екипен принцип на работа в малките и отдалечените места. Били проверени 22 автомобила и 33 човека. Били съставени 7 акта по Закона за българските лични документи, 6 акта по Закона за движение по пътищата и 2 акта по НОбС.
За времето от 9 часа на 24 март до 6 часа на 25 март в Оряхово са били проверени 16 автомобила и 37 човека. В Оряхово, полицаите се фокусирали върху противодействие на битовата престъпност в малките населени места, опазване на обществения ред и контрол на пътното движение. Били констатирани 13 нарушения, за които били съставени 3 акта по Закона за движение по пътищата, 4 акта по Закона за българските лични документи и 6 фиша.
25.03.2017, 13:02 часа
401 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha