Марешки: Черната кампания ни свали резултата

Марешки: Черната кампания ни свали резултата Веселин Марешки и партията му „Воля“ или ще участват официално в управлението, или ще са в опозиция, но няма да дават само мълчалива подкрепа в парламента на управление на ГЕРБ, заяви бизнесменът-политик пред БНТ.
"Има два варианта – или да участваме в управлението, ако бъдат изпълнени основните точки от програмата ни, или да сме в опозиция и да осветляваме злоупотребите на властта“, посочи Марешки.
Той обясни, че условието му за участие в управленска коалиция е да се изпълнят обещанията от програма му – да няма картел в горивата и всички бензиностанции да продават на цената на "ВМ Петролеум“, да се въведе принципът на мълчаливото съгласие в администрацията, да се плащат от държавата жилища на образованите млади българи от по 300 евро/кв. м. и др.
Лидерът на "Воля" предпочете да не конкретизира с кого би влязъл в коалиция. Въпреки че преди изборите той определи програмата на БСП като "най-близка" до неговата партия, в неделя бизнесменът даде да се разбере, че е отворен за преговори и с ГЕРБ.
Той отказа да признае, че резултатът на партията му е била доста по-ниска от първоначалните прогнози на социолозите. Въпреки това обаче той подчерта, че резултатът му се дължи и на тежката кампания и натискът, оказван върху активистите и поддръжниците на "Воля", част от които били обезверени, уволнени и т. н.
26.03.2017, 21:41 часа
792 2
Коментари

РС - не две, пет партии има Марешки

28.05.2017, 18:30 часа
Наивен ли си или тъп? Точно за този черен PR говори Марешки! Целта беше да бъде компрометиран! НАИВНИЦИ ТЪПИ!

РС

28.05.2017, 18:30 часа
сега ще го подгонят, че има две партии и той ще клекне като онзи Янето
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha