Оставиха в ареста убиеца от Мездра

Оставиха в ареста убиеца от Мездра Постоянна мярка „Задържане под стража” е наложена на Красимир Каменов от Мездра. Мъжът ще търка наровете на ареста заради извършено убийство в железничарския град. Престъплението е извършено при условията на опасен рецидив. Решението е на Врачанския окръжен съд с председател Петя Вълчева. Мярката за неотклонение бе гледана вчера. В съдебна зала обвиненият в тежкото деяние не направи пълни самопризнания за извършеното престъпление.
Припомняме, че зверското деяние бе извършено в нощта на 20 срещу 21 март в Мездра. След възникнал солиден запой, възникнал скандал между Цветан Йотов и неговия приятел Красимир Каменов. При свадата Каменов нанесъл множество удари с крака и ръце на сътрапезника си, който по-късно починал. Извършената аутопсия на трупа показала, че смъртта е настъпила именно от нанесените множество удари по тялото му, тъй като той бил със счупени ребра и спукан бял дроб.  
В рамките на 3 дни мездренската полиция успя да залови извършителят на деянието. Красимир Каменов е рецидивист, който е лежал в затвора заради извършени от него 2 убийства в Мездра и Своге.   
27.03.2017, 11:43 часа
2262 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha