Епичен сблъсък! БСП и ГЕРБ с равен резултат в Чирен

Епичен сблъсък! БСП и ГЕРБ с равен резултат в Чирен В селото с най-много сигнали за неправомерна изборна агитация във Врачанско – Чирен нито една от партиите и коалициите не успя да вземе превес.
Припомняме, че вчера в РИК-Враца бяха подадени множество сигнала за нарушаване на изборния процес в селото чрез неправомерна агитация.
Оказа се, че въпреки агитационните усилия в изборния ден, резултатът на двете водещи политически сили е равен – 169 на 169 гласа. В селото правото си на вот са упражнили 492-ма гласоподаватели, като броят на намерени в избирателната кутия недействителни гласове е 36, а избирателите не подкрепили никого са 5. На трето място по гласове в селото се нареждат патриотите с 64 действителни гласа. За четири от партиите пък няма нито един подаден глас – БДЦ, Обединение ДОСТ, КОЙ – Българската левица и Зелена партия, както и Българско национално обединение. 
27.03.2017, 12:41 часа
547 1
Коментари

Dedo Pop

28.05.2017, 18:30 часа
Kmeto e na Irin4eto be. Reformator, preminal prez caristite, sds, gerb, bsp, sega reforming. Tazi koalicija no6teska umre. Bog da prosti desnite.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha