Вижте какво вещаят звездите за вторник

Вижте какво вещаят звездите за вторник Овен
Този вторник може да се окаже взривоопасен. Най-важната ви задача през деня, а и вечерта е да обуздаете избухливостта ви. Внезапните решения няма да са ви от полза.Обмисляйте добре думите и действия и оставете емоциите на заден план.

Телец
Колкото и да ви е неприятно е вторник и е работен ден. От вас ще се очаква да сте във висока кондиция. Желаещите да заемат мястото ви не са малко. Не им предоставяйте тази възможност.

Близнаци
Днес може да си позволите малко умерена манипулация в любовно отношение. Все пак е много важно да спрете навреме, за да няма по-сериозни последици за връзката ви.

Рак
Този вторник ще сте завидно енергични. Все пак не проявявайте готовност да приемете цялата работа на света, защото просто няма как да се справите.

Лъв
Денят обещава да бъде чудесен. Няма как да бъде другояче, тъй като с каквото се захванете ще ви върви като по вода. С половинката ви може да обмислите дали да не узаконите връзката си.

Дева
Днес е възможно да ви бъде отправена известна критика. Забравете за желанието си да изяснявате кой е крив и кой прав. Ако сте пропуснали нещо е най-добре да си признаете, че сте сгрешили.

Везни
Този вторник използвайте за подреждането на спомени. Време е да се отървете от някои мисли, които само ви товарят и връщат в миналото само, за да ви тормозят незаслужено.

Скорпион
Днес е добре да въведете ред в домашния бюджет, сметки и кредити. Ще трябва да теглите чертата и да помислите откъде бихте могли да спестите някой лев. Все пак идва лято.

Стрелец
Днес ще се ползвате с изключително добронамереното отношение от страна на околните. Не бъдете мнителни, а им отговорете със същото. Очакват ви много нови приятелства.

Козирог
Колкото и да сте перфектни днес все ще се намери нещо, което да хвърля сянка върху съвършеността ви. Това е напълно нормално. Помнете, че никой и нищо не е съвършено и всъщност това е много добре.

Водолей
Днес звездите ви съветват да се вслушвате много по-внимателно към съветите, които ще ви бъдат дадени от страна на близки и приятели. Сега не сте толкова силни, че да се справите с всички сами.

Риби
Този вторник сте настроени бойно, но всъщност няма защо и с кого да се борите. Намалете оборотите и сменете погледа. Денят ще бъде прекрасен и ще има с какво да ви зарадва.

 
28.03.2017, 08:12 часа
899 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha