Миглена Раденкова оглави Административния съд във Враца

Миглена Раденкова оглави Административния съд във Враца Днес е първият работен ден на новия председател на Административния съд във Враца – съдия Миглена Раденкова, която зае поста след проведен конкурс и с решение на Съдийската колегия на ВСС. Раденкова бе посрещната от колегите си, а на кратък брифинг с медиите заяви, че ще надгражда постигнатите успехи в съда.
„Известна ми е голямата отговорност, която поемам, както към съдиите и служителите от съда, така и към високите обществени очаквания за справедливо, достъпно, бързо и прозрачно правосъдие. Екипът на Административен съд – Враца е сплотен. Смятам от тук нататък да се работи в посока запазване надграждане на постигнатите успехи.
Днес казах на колегите при посрещането ми – известно ми е колко дълъг и труден е бил пътят на всички през тези 10 години, за да стигнат до тук. Възнамерявам да продължа добрата работа, която има съда в лицето на неговия говорител с медиите, да си бъдем взаимно полезни, за да научава обществото за обществено значимите дела, които се гледат в съда, и за значението и ролята на Административен съд – Враца“, заяви Раденскова.  
28.03.2017, 12:09 часа
2196 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha