Врачански сайт пусна фалшива новина за Цветелина Дамяновска

Врачански сайт пусна фалшива новина за Цветелина Дамяновска Днес врачанският сайт "Враца днес" публикува горещата новина, че общинският лидер на БСП Цветелина Дамяновска е махната от поста председател на групата съветници на партията. Това уж станало ясно от заявление на червените парламентаристи до председателя на ОбС Румен Антов. Новината за промяната дотолкова била изнервила неуспялата кандидат-депутатка, че тя напуснала вчерашното заседание на врачанския парламент.
Тиражираното от „Враца днес“ е ярък пример за фалшива новина. Каква всъщност е истината? Вчера не е внасяно каквото и да е заявление от групата общински съветници от БСП. В партията има планове да бъде извършена подобна смяна, но това може да стане най-рано на следващото заседание на местния парламент. А самата Цветелина Дамяновска няма как да е напуснала ядосана вчерашното събиране на общинския съвет по простата причина, че изобщо не е идвала.
Призоваваме колегите от врачанските медии да не уронват престижа на професията с публикуването на фалшиви новини в опит да се противопоставят на хегемонията на информационна агенция BulNews.bg. Само за няколко дни това е вторият случай, в който местна медия разпространява откровени лъжи и тази тенденция е твърде опасна.
29.03.2017, 10:38 часа
6420 4
Коментари

Anonimen

28.05.2017, 18:30 часа
Ohaaaaaa, 6a q zaapa ktao Baskervilskoto ku4e!

Бай Хуй

28.05.2017, 18:30 часа
Ша троши кура таа

Кордела Нинова

28.05.2017, 18:30 часа
Таа ша я прата да си чисти ливадите в Кунино...

Фен на класиката

28.05.2017, 18:30 часа
Кое е общото между Конкурент и Враца днес? Фалшивите новини - да, но има още нещо. Това е ръстът на Гошо Синдика и Иво Тапата - дребни са! А дребният човек няма как да прескочи планината!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha