"Бдин" /Видин/ има нов треньор

"Бдин" /Видин/ има нов треньор Борислав Борисов е новият старши треньор на "Бдин" /Видин/. Младият наставник е добре познат в Северозападната Трета лига, тъй като години наред бе играещ старши треньор на "Академик" /Свищов/, когото води до края на 2016 година. Той ще дебютира с новия си отбор в събота срещу "Литекс" в Ловеч в среща от 20-ия кръг на първенството. 
Същинската драма във видинския клуб обаче бе напускането на бившия вече наставник Диян Дончев. Ръководството на "Бдин" е крайно изненадано от решението на варненеца, защото всичко в клуба е изрядно. 
Миналият петък обаче Дончев се явил на стадион "Георги Бенковски" непосредствено преди мача с "Янтра" /Габрово/ и дори напуснал стадион преди началния съдийски сигнал. Сега шефовете на крайдунавския тим умуват по какъв начин да се разделят с вече бившия наставник. Запознати припомнят, че по същия начин Дончев напусна и плевенския "Спартак" в края на август миналата година, веднага след 0:3 от "Етър" във Велико Търново, като води отбора само няколко месеца.  
29.03.2017, 15:20 часа
1153 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha