"Монтана" обърна "Добруджа" за първа победа в серията

"Монтана" обърна "Добруджа" за първа победа в серията "Монтана" победи "Добруджа" с 3:1 в първи мач от полуфиналната серия в Суперлигата. Двубоят се игра пред около 600 зрители в зала "Младост" в Монтана. Гостите бяха подкрепяни от гръмогласна агитка, която пропътува разстоянието от Добрич до Монтана, за да гледа на живо срещата.
Шампионите започнаха по-добре двубоя и след серия от силни сервиси, които затрудниха домакините, поведоха в резулатата.
Втората част бе за домакините, които направиха солидна разлика в началото. След дълга серия от начален удар на Николай Къртев играчите на "Монтана" дръпнаха с 10:4. В  края на гейма гостите се доближиха само на 3 точки при 21:18, но нямаха сили за повече и "Монтана" изравни. Играчите на Мирослав Живков направиха много грешки в атака, с което улесниха задачата на домакините.
След края на втория гейм имаше кратко прекъсване, в което се разигра томбола с награди за зрителите в залата.
Третият гейм предложи най-много емоции и обрати на зрителите. Гостите водеха с 8:2 при първото техническо прекъсване след страхотна серия от сервис на Трифон Лапков. От този момент до края на гейма "Монтана" започна да стопява разликата като не само заличи пасива си, но и спечели частта. Домакините записаха 6 аса само в този гейм.
Домакините започнаха със самочувствие в четвъртия гейм след обрата в третата част. Играчите на Даниел Пеев водеха почти през цялата част, но краят беше много оспорван. 
Втората среща от серията е в четвъртък от 18:00 ч. отново в зала "Младост" в Монтана. Играе се до три победи от пет мача. 
29.03.2017, 20:22 часа
977 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha