Мечтата на всяка жена! Вижте как да отслабнете с помощта на винената диета

Мечтата на всяка жена! Вижте как да отслабнете с помощта на винената диета Благородните напитки могат не само да гарантират приятна вечер след тежък работен ден, но също така помагат да запазим фигурата си във форма, консумирайки ги разумно. Диетолози казват, че е полезно да използваме  червеното вино за отслабване. Да, много диети изключват алкохола, но тази е предназначена за кратки срокове и в допълнение към загубата на 5-10 килограма ще ви даде по-добро настроение. Днес ще ви разкажем за основните принципи на винената диета. Необходимо е да я спазвате само за 3-5 дни. В допълнение, тази напитка има благоприятен ефект върху цялото тяло. Тази диета е любимата на модели и актриси, тъй като те често трябва да посещават социални събития, а в същото време да изглеждат добре за кастинги или нови роли. Винена диета Трябва да отбележим, че в допълнение към успокояващия и релаксиращ ефект червеното вино дори насърчава загубата на тегло, намалява скоростта на стареене и увеличава продължителността на живота. Това се дължи на съдържанието на ресвератрол във виното - активно вещество, което понижава холестерола, има противовъзпалително действие, действа като антиоксидант и антимутаген. Освен това, това вещество забавя развитието на рак и инхибира образуването и развитието на туморните клетки.
Изключете от менюто си захар във всякаква форма. Храната не може да се овкусява със сол. Това ограничение стимулира отделянето на излишната течност от организма. Като течности могат да се пият само сухо гроздово вино и обикновена чиста вода, евентуално с добавянето на лимон. Чай, сок, кафе и газирани напитки трябва да се изключат напълно Много е важно по време на диетата да правите пауза между отделните хранения не по-малка от 2 часа, като интервалът между обяда и вечерята трябва да е 3 часа. Можете да изберете абсолютно всяко сухо червено вино. Само изберете качественото от магазина или най-добре - домашно. Допустимо е да разреждате виното с вода. Но не забравяйте, че е необходимо да излеете виното във водата, а не обратното. Най-добре е да използвате за целта размразен лед - той е много полезен за организма. Всички от 5-те дни на диетата се състоят от идентично меню.
МЕНЮ НА ДИЕТАТА:
1. Закуска - домат и твърдо сварено пъдпъдъче яйце 
2. Междинна закуска - една ябълка, най-добре зелена. Може да пропуснете тази закуска, без това да повлияе на организма.
3. Обяд - 200 грама сирене с ниско съдържание на мазнини и една краставица.
4. Вечеря - разрешават се само 200 грама сухо червено вино.
Виното в човешкото тяло насърчава интензивното отделяне на стомашен сок и качественото храносмилане на храните. Ускоряват се метаболитните процеси и бързото  разграждане на мазнините,  а и сърцето започва да работи нормално. Ето защо, когато вечеряте обилно, предпочитайте червено сухо вино, за да помогнете на стомаха си да смели храната. Но не прекалявайте с тази напитка.
 
01.04.2017, 14:57 часа
645 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha