Врачани заляха с оплаквания електронна платформа

Врачани заляха с оплаквания електронна платформа Над 70 са получените сигнали в платформата „Аз, кметът“ и над 40 от тях са решени, откакто oбщина Враца се включи в националната мрежа на мобилното приложение. Това стана на 16 февруари. Така само за месец и половина врачани се оказват едни от най-активните в платформата. Още при стартирането й е имало затруднения с работата заради големия наплив.
За тези, които още не са разрешени, са взети мерки и поставени срокове за обработката им, увериха от екипа на кмета Калин Каменов.
„Мисля, че тази платформа амбицира гражданите да съдействат на oбщината и да търсят разрешение на проблемите. Това е нов, модерен канал за интеракция между хора и институции. Скоро той ще стане част от още по-голяма платформа, ориентирана само и единствено към Враца“, информира градоначалникът. Той припомни, че oбщината бе сред първите, прегърнали идеята на мобилното приложение. Скоро сигнали ще могат да се пускат и от стационарни компютри чрез нова уебверсия на платформата.
03.04.2017, 15:22 часа
1102 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha