Пияни шофьори, убили трима на пътя, отиват на съд

Пияни шофьори, убили трима на пътя, отиват на съд Двама шофьори, карали пияни и причини смъртта на трима души на пътища във Врачанско, ще бъдат изпрвени на подсъдимата скамейка. 
По обвинение на Окръжна прокуратура – Враца Т. Лалов от София е изправен пред съда за извършено от него престъпление на главен път Е-79 на разклона за село Ребърково, при управление на товарен автомобил “Скания R-124“, той превишил скоростта за движение като шофирал с 77 км./ч. при максимално допустима 50 км./ч., и при условията на независимо съпричинителство с един от пострадалите и по непредпазливост причинил смъртта на двама души.
Окръжна прокуратура - Враца предаде на съд и К. Събев за извършено от него престъпление в Мизия, при управление на товарен автомобил „Ивеко Дейли“, той нарушил правилата за движение, като при наличие на ограничение на скоростта от 50 км/ч. се движел със скорост 102,2 км/ч. и по непредпазливост причинил смъртта на един човек. Деянието било извършено в пияно състояние, с концентрация на алкохол в кръвта 0.96 %, установено по надлежния ред с техническо средство.
04.04.2017, 14:48 часа
505 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha