Недоволни от лошите пътища граждани внесоха подписка в областна администрация

Недоволни от лошите пътища граждани внесоха подписка в областна администрация Близо 400 лица, живеещи и преминаващи през път III-133 Бързина - Манастирище - Михайлово - граница Монтана, внесоха подписка в oбластна администрация-Враца.
Гражданите са недоволни от окаяното състояние на трасето. 383-ма души са положили парафите си в документа. Подписката им беше входирана в Центъра за административно обслужване.
Въпреки че агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/ отпусна близо 214 000 лева за ремонти на третокласната пътна мрежа на територията на община Хайредин, жители на село Манастирище потърсиха съдействие от областния управител на Враца Момчил Младенов. Според хората средствата са крайно недостатъчни, тъй като през община Хайредин преминават 12,6 км от път III-101 Михайлово - Хайредин - Крива бара и 10,9 км от път III-133 Бързина - Манастирище – Михайлово.
„Аз ще изпратя подписката до управителния съвет на АПИ, за да запозная ръководството с проблема ви. Ще апелирам да се заделят повече средства за подобряване на пътната инфраструктура в региона и конкретно за пътя Бързина - Манастирище – Михайлово. Ангажирам се лично да следя този процес“, заяви Момчил Младенов.  
06.04.2017, 16:15 часа
832 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha