Супер наглец пльосна колата си на тревни площи във Враца

Супер наглец пльосна колата си на тревни площи във Враца Неправилно паркиране във Враца разгневи местните жители. Възмутен читател изпрати за рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg снимка на поредния наглец, потъпкал закона и тревните площи.
На кадъра се вижда неправилно паркиран джип „Чероки“, който е спрян в градинката пред пункта на „Еврофутбол“ зад блок 3 в жилищен комплекс„Младост“. Шофьорът е качил возилото си на тревата, без да се замисля, че така нарушава приятния облик на града ни.
„Наглите шофьори във Враца не си вземат поука и затова ви изпращам поредния наглец, пльоснал джипа си в зелените градинки в междублоковите пространства. Некадърните шофьори спират както си искат. Не се съобразяват с никого…“, недоволства свидетелят.
Във Враца гледката на паркирани по безобразен начин автомобили е ежедневна, а съвестните жители не спират да се възмущават от некадърността и наглостта им. 
13.04.2017, 08:40 часа
3386 3
Коментари

митьо очите

28.05.2017, 18:30 часа
ей прашар врачански боклук майка ти дееба в устата и путката объсана!ще те обесим за топките на конника!рак ще те стопи по мъдете и дробовете и пичката пичи грип да те умори хаха!ще те изкормим бе брус!да те взривим с тротил отзад ей копиле врачанско

angel

28.05.2017, 18:30 часа
това е колата на генчо симеонов футболиста.

ИМЕ*

28.05.2017, 18:30 часа
ми оно колата требе да е на сенкя!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha