Докога? Наглец затапи паркинга на „Кауфланд“

Докога? Наглец затапи паркинга на „Кауфланд“ В информационна агенция BulNews.bg продължават да валят сигнали за безобразни паркирания. Наглите шофьори във Враца не спират да нарушават правилника, без да се замислят, че застрашават останалите участници в движението и пешеходците.
Най-пресният случай, изпратен за рубриката „Ти, репортерът“, е пред хипермаркет „Кауфланд“ в града. Нарушенията при паркирането там са толкова често срещани, че редовно има разположен екип на полицията, който да регулира движението. Когато обаче униформените не са на мястото, врачани обичат да показват своя манталитет и да спират както им хрумне.
Наглите джигити най-редовно решават, че не им се изминава пеша разстоянието от колата до входа на хипермаркета. Затова почти всеки път има някой тарикат, спрял на пътното платно пред вратите на магазина. Хората вече са свикнали с гледката и рядко обръщат внимание.
Когато обаче друга кола спре пред входа хаосът става пълен. На кадрите, изпратени от нашия читател, се вижда как колата на инкасо фирмата, прибираща оборота всеки ден, е спряла точно пред входа. Служителите имат право да паркират там за кратко, за да свършат работата си възможно най-бързо. Проблемът обаче е в останалите шофьори, които си мислят, че са над закона.
В случая това е лек автомобил "Фолксваген Пасат" с врачанска регистрация. Шофьорът му го е спрял извън паркинга, за да си спести десетте крачки в повече. Мързелът му обаче струва на останалите участници в движението много нерви, тъй като преминаването по улицата става почти невъзможно. Водачите трябва да внимават да не ожулят някоя от двете коли, а също и да пазят безкрайния поток от пешеходци, влизащи и излизащи от магазина.
„Аман от тарикати! Кога ще живеем в нормална държава?“, възмущава се съвестният врачанин. 
14.04.2017, 12:00 часа
7995 5
Коментари

Val

28.05.2017, 18:30 часа
защо да ни е чудно, има ли закон за града, всеки кара и не гледа ленти (подобно от това да са две ленти и да ми стои на средата като "изпразнен"), а за паркинги или по-сложни маневри не ги търсите!!!

хайде на село

28.05.2017, 18:30 часа
дошъл селянина в града и трябва да спре та всички да го видят ,че снимките във фейсбук може някой да не ги отрази . селяния майка

людмил

28.05.2017, 18:30 часа
Прости хора не чакайте някой ва ви реши проблема.Вътре се продават Спрей Боя всякакви цветове. След като бъдат боядисани като великденски яйца няколко каруци на паркинга няма да смеят да паркират. Ама вие само ревете като девици за ..й.

КАУФЛАНД

28.05.2017, 18:30 часа
Ако на връх Великден простият селяндур не спре ръждив "Пасат" TDI пред входа на магазина на средата на пътя как ще почустваме духа на празника у наше село Врацалево?

паркинг

28.05.2017, 18:30 часа
Решението на проблема е много прост,слагат се едни пилончета ограничители и готово!В Плевен на Кауфланд има такива ограничители и там такива проблеми няма!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha