Извънредно! Касапница с мотористи край Зверино, линейки хвърчат към мястото /снимки/

Извънредно! Касапница с мотористи край Зверино, линейки хвърчат към мястото /снимки/ Тежък инцидент е станал преди минути край мездренското село Зверино, видя само репортер на информационна агенция BulNews.bg. Двама мотористи са в тежко състояние и в момента се транспортират с линейки към болница. Наложи се на място спешните екипи да им преливат системи, тъй като са с черепно-мозъчни травми. По-тежко раненият е и с травми на раменната става и гръдния кош, а другият - на коляното.
Около 15 човека рокери с мотори се движели в група по балканските пътища. Те пътували към рибарника край село Оселна, където да прекарат почивните дни. На остър десен завой след Зверино обаче двама от групата изхвърчали от пътя. Те навлезли в насрещното, след което паднали в канавка вляво от шосето.
Ударът е бил жесток и двамата мотористи са в тежко състояние. На мястото веднага е изпратена линейка от Мездра и медицински екип оказал помощ на пострадалите. Лекарите обаче не успели да се справят сами и извикали колеги и от Враца. Рокерите са вдигнати и в момента се транспортират към здравните заведения.
Двамата пострадали мъже са от София. Наложи се на място спешните екипи да им преливат системи, тъй като са с черепно-мозъчни травми. По-тежко раненият е и с травми на раменната става, гръдния кош, а другият - на коляното. 
Останалите мотористи от групата тръгнаха към полицията в Мездра, за да дадат показания за случилото се. Те разказаха пред наш екип, че опасният пътен участък не е бил обозначен по никакъв начин. Наша проверка установи, че наистина няма пътен знак, предупреждаващ за острия десен завой. 
14.04.2017, 14:00 часа
34820 4
Коментари

дупка

28.05.2017, 18:30 часа
На крив х............... и кожата му пречи. Майна с колко се кара в населено място. Не им бил турен знак, на друго място трябва да им се тури нещо.

Георги

28.05.2017, 18:30 часа
XAXA, не са могли да вземат завоя защото пътя е в уникално състояние с дупки и чакъл и са подхлъзнали, ама ти от къде да знаеш клавиатурен шофер, то е лесно на компа да караш нийд фор спийд

ухааа

28.05.2017, 18:30 часа
стига бе . виновен моторист има ли

хаха

28.05.2017, 18:30 часа
Ми карали са бавно затова не са могли да вземат завоя..............................................................
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha