Вендета в Слънчака: Двама качулати са подпалили ресторанта на Божо Кравата, в който бе гърмян Митьо Очите

Вендета в Слънчака: Двама качулати са подпалили ресторанта на Божо Кравата, в който бе гърмян Митьо Очите Пожар е избухнал в ресторант "4 you" в Слънчев бряг, в който миналото лято беше прострелян Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите. Пламъците са засегнали голяма част от ресторанта. Сигналът за него е подаден 3 минути преди 23 часа снощи. На място са пристигнали два пожарни екипа. Изгорели са само дървените плоскости на заведението. Повече е пострадал входът към хотела, отколкото самият ресторант. Заведението през зимния сезон не работи.
Причините за инцидента се изясняват. Водещата версия на разследващите е умишлен палеж. На записите от охранителните камери се вижда, че огънят е предизвикан от двама мъже с качулки.
Управител на ресторанта е Божидар Георгиев, известен като Божо Кравата. След престрелката той беше сочен като основен враг на Очите.
При първоначалния оглед на пожарните екипи обаче не са открити следи от запалителна течност, които да са предизвикали пожара в ресторант "Фор Ю" в Слънчев бряг.
В момента тече повторен оглед на ресторант "4 you"  в Слънчев бряг,  в който снощи малко преди полунощ избухна пожар.
Няма да коментирам нищо за пожара, за да не преча на разследването, каза  един от собствениците на заведението Данаил Петков, който в момента е под гаранция, с обвинение за участие в организирана престъпна група с лидер Божидар Кузманов-Божо Кравата. Именно той се свързва със заведението като фактически негов управител.
"Пожар, не пожар, ресторантът ще отвори на 12 май, сезонът идва", каза още  Данаил Петков.
21.04.2017, 08:08 часа
2080 1
Коментари

Трибал

28.05.2017, 18:30 часа
Ей, нема се орпаат тия с местата за паркиране.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha