Три формации на "Ботев" /Враца/ вкараха 27 гола

Три формации на "Ботев" /Враца/ вкараха 27 гола Пореден успешен уикенд за школата на "Ботев" /Враца/. Домакините прегазиха "Прециз" /Монтана/ с 8:1 в среща от XX кръг на подготвителната група в зона „Враца“. С 2 бързи гола на Кристиян Йотов-Кико врачани дръпнаха в резултата.  Пламен Спасов-Пайо направи класиката, а Николай Велчев вкара с добавка за 4:0, след като Иван Аспарухов-внук тресна напречната греда от фаул от 25 м. В края на първата част игралият отлично Пламен Спасов в опита си да пресече прострелен пас, си отбеляза автогол за 4:1. И през втората част превъзходството на възпитаниците на Лукан Луканов бе осезаемо. Йотов оформи хеттрика си за 5:1, възползвайки се от перфектна асистенция на Аспарухов. Георги Георгиев след 30-метров самостоятелен рейд по левия фланг реализира за 6:1. Остро подаване на Аспарухов принуди защитник на гостите да си вкара автогол, а малко по-късно зарадва дядо си Иван Аспарухов и Мирослав, гледали го наживо с попадение за крайното 8:1.
При децата "Ботев" се наложи със 7:0 срещу игралия с 10 души "Кариана". Наставникът на лидера Тодор Гарев пусна на терена само стрелец №1 в зоната Денис Русинов от титулярния състав. През втората част нападателят Валентин Георгиев-Джони изпълни една от мечтите си, заставайки на вратата. Русинов продължи зашеметяващата си голова серия с 5 попадения, по един път се разписаха Мирослав Маринов и Веселин Василев.
Във формат "Футбол 7" Ботев /Враца/ победи "Поломие" с 12:1 в XVII кръг на първенството, администрирано от ОС на БФС в Монтана. Мачът се игра в Берковица. Тонислав Цветков блесна с хеттрик, по два гола вкараха Митко Панов, Румен Петров и Иван Кирилов, а по веднъж се разписаха Иван Иванов, Мартин Славчев и Деян Георгиев. Илиян Иванов отчете формацията от Лом.
 
22.04.2017, 17:18 часа
883 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha