Борисов отвърна на Радев за оградата на границата!

Борисов отвърна на Радев за оградата на границата! Направихме едноредова ограда, защото тогава натискът беше голям. Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в град Ямбол, във връзка с изказването на президента Радев, че е платено за изграждането на двуредова ограда по границата с Турция, а е построена едноредова.
„Не е вярно. Направихме едноредова, защото тогава натискът беше голям, за да можем да помогнем на армията и на полицията. Каквото е направено, това е платено и там, където е трябвало е направена и двуредова“, заяви Борисов.
По думите му целта е била максимално бързо да се подпре цялата сухопътна граница с Турция, за да може по-лесно органите на реда да я пазят.
„Направиха се огромни пътища и сега като се накичат с термокамери джиповете ще могат за минути навсякъде да задържат. Просто ние трябваше да завършим съоръжението. Сега, ако искаме, можем да правим и двуредова и триредова, и бетонна. Така че да си играем непрекъснато със страховете на хората, не го считам за държавническа позиция. Явно някой така си е преценил“, коментира Борисов.
„Вече 6 месеца имаме президент, три-четири месеца – служебно правителство. Вяха какви ли не знамена, че ще правят проверки. Ако е имало нещо нередно, да са вкарали в затвора тези, които са строили. От мен е зависило да отпусна парите и да натискам максимум в тези срокове, както и Валери Симеонов и колегите от Патриотите да изтеглим оградата“, посочи още лидерът на ГЕРБ.
Той подчерта, че оградата не е предпазно съоръжение. „Оградата не може да спре бежански поток. Оградата  помага на жандармерията, армията и полицията, ако дойде голям поток. Затова решихме по цялото протежение да изтеглим ограда, а вече сега може, ако искаме да правим двуредна, триредна, може, както в Щатите да направим 90 км за 1 милиард долара, може както Орбан през един метър нова ограда да правим“, коментира още Борисов.
23.04.2017, 14:10 часа
5908 4
Коментари

Ник

28.05.2017, 18:30 часа
https://www.facebook.com/VasilIvanovKynchev/videos/1899334997012750 Ето колко е построена оградата...който не вярва да изгледа клипа. На Борисов никога повече не гласувайте доверие. Това е най-големия лъжец и срам в историята на България.

"Ех", че си тъп

28.05.2017, 18:30 часа
Президентът беше избран на 13.11. 2016 г, ехчо- бехчо! Мислиш, че до 22.01. 2017 г. президента е карал самолети и е пил кафе, така ли? Явно това е правил, а не е извършвал подготовката за мандата си! Това има в предвид Борисов, ехчо!6 месеца е точно!

Ех

28.05.2017, 18:30 часа
Ех, че смях, шест месеца с президент, та нали встъпи в длъжност на 22 януари, до днес 23.04 са изминали три месеца. Ама от къде толкова акъл у един гербаджия, па макар и бъдещ премиер. Лъжецът вика, дръжте лъжеца(Нинова) :-)

АВРАМ БАКАЛИНА

28.05.2017, 18:30 часа
Чудя се само защо още от сега Борисов и Симеонов не си СТИКОВАТ приказките за да няма недоразумения. Борисов казва че е ЕДНОРЕДОВА, а Симеонов казва че е ТРИРЕДОВА но президента лъжел че е така.... И да лъжат като хората не могат.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha