"Локо" /Мездра/ се доближи на точка от лидера след победа над "Ботев" /Рогозен/

"Локо" /Мездра/ се доближи на точка от лидера след победа над "Ботев" /Рогозен/ "Локомотив" /Мездра/ записа лежерна победа с 2:1 над "Ботев" /Рогозен/ в среща от 20-ти кръг на първенството във Врачанската "А" областна група. След този успех, който е 15-ти от началото на сезона, мездренските железничари се доближиха само на една точка от лидера в класирането "Манстирище", чийто домакински двубой с "Дунав" /Селановци/ бе отложен. Мачът между втория и деветия в подреждането започна с минута мълчание в памет на Йото Ахчийски, който загина при трагичен инцидент на пътя преди една седмица. 
Тихомир Найденов-Бизнеса изведе локомотивци напред в резултата в 30-та мин., възползвайки се от извеждащо подаване отляво на Николай Генов. Седем минути по-късно Камен Каменов центрира от десния фланг и Александър Миков хладнокръвно покачи на 2:0. През второто полувреме домакините намалиха темпото и позволиха на гостите да стигнат до почетно попадение. Негов автор стана Цветан Владинов, който три минути преди края на редовното време се разписа за 2:1. Малко преди това влезлият като резерва юноша на мездренчани Константин Велинов стреля в левия страничен стълб. 
"Скала" /Оселна/ завърши наравно - 2:2, в Зверино с "Монолит" /Манастирище/, след като водеше в резултата с 2:0. Точни за тима от Искърското дефиле бяха Ивелин Йорданов и капитанът Димитър Георгиев от дузпа. "Околчица" /Моравица/ победи с 3:2 в Мездра "Ботев" /Криводол/. С два гола за моравчани се отличи голмайсторът на групата Иван Иванов, който вече има в актива си 25 точни попадения. Веднъж се разписа Цветан Николов-Бербатов. 
"Скала" /Зверино/, която преди този кръг се отказа от по-нататъшно участие в шампионата, заryби с 0:3 (служ.) от "Миньор" /Згориград/. Резултатите в останалите две срещи: "Строител" /Кунино/ - "Огоста" /Хайредин/ 0:2 и "Балкански" /Михайлово/ - "Искър" /Роман/ 2:1. 

24.04.2017, 14:31 часа
524 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha