Див екшън на гробищата! Баща преби сина си и лекар от Спешна помощ

Див екшън на гробищата! Баща преби сина си и лекар от Спешна помощ 60-годишен мъж от монтанското село Негован, нападнал сина си и лекар, опитващ да му помогне, бе изправен на подсъдимата скамейка, научи BulNews.bg.
Делото се гледа преди дни в районния съд в Берковица, където П.К.П. бе признат за виновен за хулиганство и даде подробни обяснения пред магистратите какво е предизвикало агресията му. В съдебната зала пенсионерът бил откаран с полицейски конвой
Пред магистратите мъжът заявил, че проблемите със сина му започнали отдавна. Напрежението обаче ескалирало на помен на негов приятел. На гробищата двамата се скарали и започнали да си разменят юмручни удари. Бащата надделял и пребил сина си.
Свидетели на екшъна извикали полиция и линейка. Когато медиците се опитали да помогнат на пострадалия обаче, побойникът налетял и на един от лекарите.  
„Потребва ми електрожена - няма го, потребваха ми железа – няма, потребва ми ракия - няма я. Това сина ми го прави. Скарахме се със сина ми и аз го подгоних, той падна та се утрепа. Комшийката викнала полицията. Виновен съм към доктора. Аз го сиктеросах, че бях бесен заради сина ми. Сдърпахме се с доктора. Съжалявам за това. Ще му се извиня. Бях много ефектиран. Не съм го шамаросал. Нещо нецензурно му казах, че ми направи забележка. Той тръгна към мен и се сбутахме, та ми скъса фанелата. За сина ми не съжалявам, но за доктора да“, разказа в съдебната зала възрастният мъж. 
След като изслушали показанията му, магистратите установили, че има данни за престъпление и прекратили производството, като изпратили материалите в районната прокуратура в Берковица за съставяне на акт.
25.04.2017, 08:45 часа
10299 2
Коментари

Пешо

28.05.2017, 18:30 часа
А аз си мисля,че няма как зад тези " прости селяни-комунисти да не стои руското КГБ и Путин ?

28.05.2017, 18:30 часа
прости селяни-комунисти, които живеят с убеждението, че са винаги прави и не могат да си търпят децата. Прекалено много такива хора има по нашия край и затова сме на това дередже.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha