Съветниците в Мездра заседават днес

Съветниците в Мездра заседават днес Местните сенатори в Мездра ще се потрудят по Проект за дневен ред от 17 точки. Заседанието на общинския съвет ще започне с приемането на план за работа на местния парламент през второто тримесечие на годината, анализ на дейността на районно управление "Полиция" за 2016 г. и отчетите за дейността читалищата от общината за миналата година.
Ще бъдат обсъдени и гласувани няколко отчета за 2016 година - за дейността на МБАЛ "Мездра", на двете общински транспортни дружества и за изпълнението на актовете на общинския съвет за периода януари - март 2017 година. Ще бъде обсъдена и информация за дейността през изминалата година на общинско предприятие "Чистота".
Общинските съветници ще приемат и изменение и допълнение към Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени за услуги на територията на община Мездра. Интерес предизвиква предложението на кмета Генади Събков за закриване на училището в село Елисейна.
В проекта за дневен ред е включено и приемането на годишен план за действие за 2018 година по изпълнението на годишната програма за развитие на социалните услуги в общността.
В дневния ред има също така и рутинни въпроси, като определяне на упълномощен представител на общината и начина му на гласуване на общи събрания на дружества с общинско участие, молба за отпускане на персонална пенсия и едно питане към кмета. Заседанието на общинския съвет в Мездра е днес от 16 часа в заседателната зала на общината.
 
27.04.2017, 09:57 часа
448 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha