Карадайъ скочи на Местан: Извини се!

Карадайъ скочи на Местан: Извини се! Войната между ДПС и бившия председател на движението, който основа нова партия ДОСТ -  Лютви Местан, не само, че спира, но става и все по-груба.
След като по-рано днес Местан обвини, че ДПС губи ускорено избирателите си, лидерът на движението Мустафа Карадайъ поиска от него да се извини, защото през годините хиляди са гласували за партията, а пък той е консумирал.
"Нека първо да се извини на гафа, за голямата лъжа, той излъга доста хора, той е длъжен да се извини на 100-те хиляди български граждани, които са гласували за него напразно, длъжен е да се извини на ДПС и на всички наши структури, защото без ДПС никой нямаше да го знае, да се извини на тези половин милион българи, които през всичките тези години гласуваха за каузата ДПС, а той консумираше партийно", скочи Карадайъ.
Според него, след като се извини, Местан трябва да си потърси ново поприще на изява и "да върши това, което може". А на въпроса какъв е гафът, Карадайъ отговори така: "Аз знам, че той знае, че не само аз, но и много други вече знаят".
За взетия от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов мандат за съставяне на правителство в коалиция с Обединените патриоти, Карадайъ коментира, че в ДПС не си представят българското председателството на ЕС, както и европейското бъдеще на страната с участието на националисти и евроскептици във властта.
27.04.2017, 12:52 часа
1119 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha