​Вижте кои спечелиха конкурса за психолог и логопед във Враца

​Вижте кои спечелиха конкурса за психолог и логопед във Враца Община Враца най-накрая намери кой да назначи за психолог и логопед в социален център в града, научи BulNews.bg.
След дългата сага за търсене на кадри, които да заемат постовете и след няколко провалени конкурса поради липса на кандидати, в крайна сметка се явиха мераклии за длъжностите в центъра за деца и семейства. 
Последният конкурс обаче се увенча с успех и за психолог е одобрена Людмила Антова, която е получила от комисията 12.6 точки. На длъжността логопед ще бъде назначена Илияна Милушева, която е оценена с 12.4 точки от комисията.
Работните места се финансират по проект “СТИМУЛ“, а двете дами трябва да подпишат договорите си със социалното звено до 7 дни.
Психологът ще работи на 4-часов работен ден. Той ще трябва да проучва и анализира индивидуалните потребности на децата и родителите от целевите групи, като им изготвя психологически характеристики и изследва психичното развитие на децата.
Логопедът също ще работи на 4-часов работен ден, като той ще изследва говорното развитие на всяко дете и ще разработва и прилага правилните действия за развитие на комуникационните му умения.
28.04.2017, 07:15 часа
3675 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha