Полиция и митничари обсадиха квартални магазини в Бургаско

Полиция и митничари обсадиха квартални магазини в Бургаско Засилено полицейско присъствие стреса вчера жителите на бургаския жк „Братя Миладинови“. Ченгетата проверявали различни търговски обекти в района при специализирана операция за противодействие на съхранението и разпространението на акцизни стоки без бандерол. В акцията са взели участие и служители на отдел „Митническо разузнаване и разследване”, съобщи Флагман.бг.
Под полицейската обсада първо е попаднал магазин за наргилета на бул. „Стефан Стамболов“. Там униформените открили 4,5 кг насипен тютюн без наличен акцизен бандерол и 200 къса цигари от различни марки, също без бандерол.
Нарушения са констатирани и в кафене на бургаската ул. „Родопи”.  От там са иззети 4 литра безцветна течност с алкохолно съдържание с неизвестен произход.
Подобна акция се е провела и в Айтоско.  Служители от местното Районно управление проверили шест магазина. В търговски обект за хранителни стоки в с. Пещерско са  намерени и иззели 260 къса цигари без акцизен бандерол, собственост на 30 годишния С.С. Работата по случая продължава. 
28.04.2017, 10:01 часа
501 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha