Ловък крадец, обирал фенове на нощното къпане в Бургас, отнесе 2 години затвор

Ловък крадец, обирал фенове на нощното къпане в Бургас, отнесе 2 години затвор Две години затвор при първоначален строг режим отнесе сериен крадец от Банево, обирал любители на среднощното къпане. Това реши Районния съд в Бургас, съобщава Дарик.
Ловкият нощен обирджия Н. Х. на 26-години бе заловен в края на юли м.г. Криминалисти установили, че от 23 юни м.г. до 16 юли м.г. той е извършил осем кражби. Ударите били извършвани по тъмно. Крадецът „шетал” в района на Северния плаж. Дебнел, спотаен в спасителните постове.
Използвал моментите, в които хората за кратко оставяли вещите си без надзор и атакувал, докато те са в морето. Отмъквал мобилни телефони, пари, дебитни карти, раници. Взел дори и късите панталони и потника на летовничка, която влязла да се къпе по тъмно. Щом жената излязла навън, с ужас установила, че трябва да се прибере без дрехи.
Друг от потърпевшите – чужденец също се прибрал гол в хотела си, понеже обирджията отмъкнал и неговите панталони. Според разследващите стойността на задигнатите от серийния крадец вещи надхвърля 2000 лева.
30.04.2017, 09:56 часа
676 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha