"Ботев" /Вр/ не загуби в Плевен, но остана извън финала на „Данониада 2017“

"Ботев" /Вр/ не загуби в Плевен, но остана извън финала на „Данониада 2017“ Най-малките футболисти на "Ботев" /Враца/ се представиха достойно на зоналния турнир в Плевен от „Данониада 2017“ и бяха съвсем близо до класиране за финала в София, след като не допуснаха загуба и в трите си срещи. Момчетата на Янислав Яков-Янко завършиха 1:1 в първия си мач срещу частния плевенски клуб "Спартак 1919". Врачани доминираха и заслужено поведоха след попадение на Митко Панов, който впечатли специалистите с изявите си в атака. Домакините изравниха 5 мин. преди края, възползвайки се от липсата на засади според регламента.
Вторият двубой с "Дунав" /Русе/ донесе победа на ботевци с 1:0, като отново голмайстор бе Митко Панов. Третият сблъсък с "Локомотив" /Горна Оряховица/, приключил 1:1, доведе до отпадането на врачани от надпреварата. Няколкото пропуска лишиха от успеха четата на Янко, а и някои от съперниците играха прекалено твърдо. От това най-потърпевш се оказа вратарят Любомир Василев, който не завърши турнира заради удар в лицето.
За финала в София се класираха победения от "Ботев" – "Дунав" /Рс/ и "Литекс" от другия поток.
В мачовете  от втората зона на XX юбилеен футболен турнир „Данониада” 2017 за деца до 12 г. участваха отбори от цяла Северна България.
30.04.2017, 14:56 часа
674 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha